• Svanattack och solsting

  Värmeböljan har plågat oss i närmare en vecka. Jag klagar inte men jag drabbades av solsting i förra veckan.
  Det kändes som att huden brann och jag var SÅ illamående. Var helt lealös.
  Det gick dock över efter två dagar.

  Jag är ingen soldyrkare men jag följde med en väninna till Munksnäs strand i helgen och jag blev mycket brun efter den visiten.

  Jag blev dessutom attackerad av en svan! Jag gick ut i vattnet och satte mig på en sten. En väsande aggressiv svan började cirkulera. Till slut plumsade jag i sjön. Jag sa: ”Ja ja, jag ska gå. Ta det lugnt. Jag vill dig inget illa.”
  När jag inte fick nån reaktion (bara ett himla väsande) så sa jag: ”Oj, du kanske bara talar finska.” Och så sa jag samma sak på finska. (”Joo joo, minä menen. Ota iisisti. En halua sinulle mitään pahaa.”)

  Sån är jag.


  Post Tagged with ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *