• Sommarnatt, sommarnatt, får människor att älska, och kanske älskar vi, innan natten är slut

  morgongardinDet var extra varmt i bostaden igår kväll, så när läggdags närmade sig släpade jag ut gästmadrassen och placerade den framför den helöppnade balkongdörren (med elegant gardin som insektsskydd). Därefter körde jag in öronpropparna (mycket oväsen där ute) och somnade bums.

  Ljuvligt var det att vakna omgiven av frisk luft och när jag drog ut propparna ur mina öron (som älskar att bli slickade) så låg jag kvar ett tag och lyssnade på alla tusentals fåglar som väsnades som fan.

  Det är ett sant fattigmansnöje att ligga ner och blunda och bara lyssna på fåglarnas sång och kraxande. Try it.

  Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


  Post Tagged with ,

No Responsesso far.

 1. Jontas skriver:

  Det där med öronen ska jag komma ihåg när vi träffas.

 2. Andreas skriver:

  Ojojoj, jag smälter av ren lycka när jag ser detta. Härliga tider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *