• Slö Självständighetsdag

  Osorterade tankar direkt ur min säng.

  Ligger här med en vän och kollar på självständighets-TV. En maratonsändning från 12-00. Trivsamma intervjuer, reportage från olika delar av landet, marscher etc. Överlag trevlig TV.
  Avbrott för nyheter då och då; på finska, teckenspråk samt ryska (av nån jädra anledning), men inte på svenska (av nån jädra anledning).
  Om en timme börjar Slottsbalen. Härligt att se all lyx och flärd. 1900 gäster är inbjudna till presidentens slott. En vacker dag blir jag det också, och då ska jag klä mig riktigt elegant!

  Hundarna hoppar runt. Den yngre muckar med den äldre.

  Jag har glömt att berätta att för någon vecka sedan när jag var ute och sjöng karaoke så kom en körledare fram och bad mig bli en del av hans kör. (En sådan guldstrupe har jag!) Jag är verkligen ingen körmänniska – dels för att det känns lite töntigt, men mest för att jag vill ha all uppmärksamhet själv. Men jag ger nog kören en chans. Kanske kan jag få några solopartier nån gång.
  Oj, tänk om vi åker på sommarturné och blir riktiga körstjärnor!

  Idag fick alla som har ett finländskt SIM-kort ett SMS (se bild). Det var väl gulligt!

  Jag och vännen pratar en hel del här i sängen. Det är kul eftersom han är lika rapp i truten som jag. Och har lika vulgär humor.

  Ha en bra kväll!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *