Räkna får (ALLVARLIGT!)

så jävla irriterad

Läkare alltså. Sökte återigen hjälp för mina eviga sömnproblem. I en timme satt jag och pratade om hur dessa problem pågått i årtionden och att inga småmediciner eller huskurer fungerar. Att jag lever på två timmars sömn per natt. Att jag inte ORKAR vara sömnlös längre. 
Läkaren jollrade (PÅ RIKTIGT) om att jag ska räkna får och från 100 till 0 etc. etc. SERIÖST. 
Ingen läkare tar mig på allvar!
Jag behöver en drog som helt enkelt slår ut mig! Inget duttande hjälper! Jag har testat allt och jag har varit sömnlös sedan jag var barn!
Det enda som hjälper är alkohol och jag vill av förklarliga skäl inte dricka alkohol!
Så trött. Psykiskt och fysiskt. 
Det är just av denna anledning som jag i stort sett aldrig söker hjälp – FÖR JAG FÅR INGEN JÄVLA HJÄLP.

När hon började prata om nån ”sömngrupp” där man lär sig att sova så bröt jag ihop och gick därifrån.

gilla och dela:

2 reaktioner till “Räkna får (ALLVARLIGT!)”

  1. Hej jag fortsätter att följa dina öden och äventyr. Nu är du ju inget barn längre, men fick tips igår att tex Storytel har en bok som heter ”Kaninen som inte ville sova” 🙂 tydligen sover barn efter att ha hört på den. Trist att du inte får gehör för problematiken. Bra att du väljer bort alkoholen. Själv är jag nykter sedan 12 år tillbaks. Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *