Privat: Radiostjärnan i mig

Så vad tror ni om en strålande karriär som radioprofil? Jag har alltid kunnat se mig som en sån som sitter i en rökig studio och snackar mig igenom nätterna. Jack Killian. Ah!
Ja, nu kom det upp på tapeten att jag skulle kunna bli sidekick i ett program där jag ”inte behöver prata så mycket – bara leverera punchlines”. Och jag får vara både vulgär och icke-PK och det går ju jag igång på.
Fortsättning följer förhoppningsvis.
Min radiopremiär *host* från 1987 kan du ta del av i detta inlägg.

gilla och dela:

8 reaktioner till “Privat: Radiostjärnan i mig”

  1. Kul!! 🙂 Fast man får väl förutsätta att du skulle få LITE mer sagt idag.. och du förresten..DÄR har du väl en SEXY man.. Gary Cole!!! SUCK!! 🙂

  2. Först måste jag säga att jag vill höra dig i radio. Sidekick är inte illa…
    Sen måste jag berätta att din ESC-kommentar hos mig om syrlighet av någon anledning hamnade i mitt spamfilter (vilket jag upptäckte idag) så att du inte tror att jag censurerar dig. Det skulle jag aldrig göra…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *