• Ni har det svårt

  Vid kassan på Ica Nära Sveavägen stod ett ungt, nyförälskat heteropar.
  Den svaga, hjälplösa lilla tösabiten (trots studier på superhög nivå och trots att ha klarat sig på egen hand i 5-10 år) låtsades inte veta hur hon skulle stoppa ner mynten i den där behållaren (vad den nu heter) och när mynten sedan trillade ut igen så var det katastrof och med den lilla, lilla pipiga rösten hojtade hon om hjälp.
  Grabben kom till undsättning; saknades bara en vit häst.

  Jag stod där och tänkte: ni har det svårt ni heterofiler. Alla dessa könsroller. Ni sitter i era små trånga boxar och kan inte titta ut.

  Älskar mitt liv.


  Post Tagged with ,

No Responsesso far.

 1. Vladimir Ilyich Ulyanov skriver:

  Fy faaan vad braaa assa! Hur gor jag for att bli gay? Gay ar cool!

 2. Ronny skriver:

  Hahahahaha.. Ja de e lite pinsamt faktiskt..

 3. Razi skriver:

  En klassiker! Minns när jag satt med några tjejkompisar och drack öl. En av dem, som mer var en kompis-kompis, var hur cool som helst – tills henne ragg kom. Människan totalförvandlades från en beläst feminist till ”vart häller jag ölen? men nej, äre sant!? I hålet i ansiktet?!” typ…

 4. Lotta skriver:

  Så sant som det var skrivet!

 5. Vladimir Ilyich Ulyanov skriver:

  Hahaha, ja, se dessa dumma heteros, som de beter sig!

 6. Nisse skriver:

  Det är mycket konstigt. Men mycket effektivt om man inte har lust att göra vissa saker.
  Man(som är teknisk och kan laga bilar) – jag kan inte tvätta för jag vet inte hur tvättmaskinen funkar
  Kvinna(som är teknisk och vet hur alla hushållsmaskiner funkar) – jag kan inte byta däck på bilen, jag är så svag och oteknisk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *