Next up

sexig grabb i snönHär ligger jag och väntar på bättre tider.  Nåja. Imorgon blir det en riktigt pervers dag på Kim Milrell.se – så varning! I helgen blir det däremot mycket mjukt och reko – en rehab- och hälsohelg lurar nämligen bakom knuten! Jag reser snart till Oslo och jag vill vara fräsch och välmående på såväl insida som utsida.
Men idag då? Jo, idag är jag bara tacksam och ödmjuk. Jag har fått några rara kommentarer både här och på Facebook de senaste dagarna och det värmer januarihjärtat. Ni vet… om EN ”gillar” vad jag bloggat om så blir jag glad eftersom det – i ödmjukhetens tidevarv – betyder att JAG glatt NÅGON. Och det, mina vänner, är en bedrift i sig i denna inte så varma värld.
Tänk att en fantastisk före detta kollega som numera sitter stationerad i Sydafrika lyser upp som en sol av mina statusuppdateringar på FB. Bara en sån sak. Där sitter hon i sitt flotta hus och blir glad. Av mig. Svindlande tanke. (Ej ironiskt.)

Nu packar jag snart ner datorn och går hem och det ska bli så skönt att GONA med Sebbe. Gona betyder att man ”gosar” men man gör det mer stillsamt. Man bara ”är”. Lite kroppskontakt och lite mys – det är livet det.
Ett annat ord jag hårdlanserar är -är, som en ändelse. Till exempel ”jag premiärär i Norge”. Mycket bra och borde användas oftare.
Imorgon ska jag berätta vad ”småsugen” betyder. När det handlar om sex alltså. Jag har alltid varit av den meningen att antingen så är man sugen eller så är man det inte, men nu har jag kommit på andra tankar.

gilla och dela:

7 reaktioner till “Next up”

  1. We like you. Accept it. Också din framåtanda vad det gäller utvecklingen av det svenska språket stimulerar. SA nästa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *