• Mitt hjärta är inte ledigt, sa jag

  Så hur gick det med daten på karaokestället igår kväll?
  Jo, det gick bra. Blev väl sju låtar totalt och vi satt vid ett bord med en purfinska med jättestort blont hår och rejäla brön. En nyligen frånskild puma. Hennes svårt tatuerade manlige vän dök upp och han påminde mig om min bror (RIP).
  Så roliga människor på detta hak. Fjollan sjunger sina svenska schlagers och de artiga rockarna sjunger med. Älskar hårdrockare (men inte deras musik). Finns som ni vet många av dem här i Finland.

  Anyway. Sedan följde daten med mig hem och jag insåg att han vill gå från ett till två; han vill ha ett kärleksfullt, monogamt förhållande med mig och eftersom jag är en ärlig jävel som vill alla väl, så sa jag som det är:

  ”Jag gillar att vara med dig men mitt hjärta är inte ledigt ännu. Jag tänker på Ryssen *tvi, tvi* hela tiden. Det gör – efter ett halvår – fortfarande alldeles för ont i mitt hjärta. Det får ta den tid det tar att läka efter denna megaflopp.”

  Han blev ledsen.

  Då kom min tredje grannkvinna som räddaren i nöden. I morgonrock och tofflor kom hon över och vi spelade pop för varandra halva natten. Hon hade just dumpat sin kille (för elfte gången) så det blev en del sorgsna sånger…

  Men överlag glatt humör. I will survive-känsla osv…

  Hjärtesorg tar tid.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *