• #MeToo

  Nu när sexuella övergrepp är på tapeten så vill jag berätta om mina egna erfarenheter. Det är nämligen inget att skämmas för. Oavsett om du betett dig våpigt, varit tipsy eller annat så är det ALDRIG ditt fel att någon tar sig friheter.

  Första gången: jag var 19 och hade guidat en turist i Stockholm. Sedan skulle vi äta middag men han ”skulle hämta nåt på hotellrummet” först. Där låste han dörren och satte igång. Jag var som sagt tonåring och därmed naiv. Skulle idag aldrig följa med en främling in på ett hotellrum.
  Minns än idag hur han tittade på min tonåriga späda kropp medan han tog på sig själv och väste: ”Yeah… You’re so nice. Yeah.”

  Andra gången: något år senare på en krogtoalett på Sveavägen. En lång, stilig, kostymklädd iranier slet in mig i båset och drog av mig byxorna medan han masturberade hysteriskt. Han ejakulerade på golvet och lämnade därefter platsen. Jag sprang hem. Flyttade strax därpå då iraniern hade en kiosk på samma gata och han skrek efter mig på gatan och på bussen (!). Han kallade mig lösaktig etc. ”Sharmuta!”

  Tredje gången: en fruktansvärt ful arab försökte slita in mig på en annan krogtoalett på Sveavägen. Han lyckades dock ej. Usch, han var så motbjudande. Glömmer aldrig hans extrema fulhet.

  Fjärde gången: Jag var i Israel då en arab slet av mig brallorna och gjorde ditt och datt. Kom loss rätt snabbt den gången.
  Det är viktigt att tala om såna här saker – och inte det minsta skämmigt. Det är INTE ditt fel! Någonsin.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *