Madonna, fy fan! :-(

Oj, det gör så ont att skriva detta men jag är rädd att tiden är kommen då Madonna slutligen tappade DET.
De fyra spår som släppts från kommande albumet Madame X håller verkligen inte måttet.

Först kom Medellín. Jag försökte gilla detta stycke rörig musik och jag blev så glad över att återigen få höra Madonnas underbara röst, men låten är ju faktiskt rätt sopig. Och gossen Maluma borde bara hålla käften och se söt ut.

Sedan kom I Rise och äntligen började det låta lite Madonna och texten är fin och Madonnig. Jag gav i min iver låten en fyra men jag är redan trött på den så en svag trea belönas/straffas den med nu.

Därefter släpptes Crave. Ett samarbete med någon jobbig jävla Swae Lee (jag är SÅ ointresserad och vill inte ens veta vem denna människa är!). Melodin är på något vis trevlig men låten kommer aldrig igång ordentligt. Ja, och sedan kommer den där fucking Swae in i bilden och ylar någonting också.

Och nu släpptes då Future. Ett samarbete med någon vidrig Quavo (men gäsp!). Vad är detta? Ännu en B-sida?

Samtliga låtar låter som något som inte var bra nog för förra albumet (det fantastiska) Rebel Heart.

Jag är mycket orolig!
Har Madonna tappat DET?

I morgon lördag ska hon hursomhelst uppträda på Eurovision Song Contest och det ser jag fram emot. Jag älskar – och har alltid älskat – Madonna men nu är jag uppriktigt LIVrädd för att hon har gjort sitt.

Sorgen är enorm.
Den slutliga domen meddelar jag när hela nya albumet släpps den 14:e juni.

Fy fan, Madde! Skärp dig!

2 reaktioner till “Madonna, fy fan! :-(”

  1. Du säger det jag känner. Är orolig inför fortsättningen.

    I sin iver att tilltala nya målgrupper glömmer hon bort den bas hon har. Så känns det lite efter dessa fyra låtar. Det är liksom bara utspätt tjafs med det hela där hon så desperat försöker låta relevant för dagens unga… hoppet är väl den låt som de sägs att hon ska blanda in i morgon på finalen när hon sjunger ”Future” (”Dark Ballet”, som tidigare gick under namnet ”Beautiful Game”) som jag gillar skarpt. Hoppas den är med i morgon på ett hörn så att det inte blir ett redigt magplask… usch ja, inte roligt just nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *