• Insändaren – Extended (Original) Version.

  Dagens Metro

  Angående insändaren i dagens Metro så inser jag i efterhand att texten blev på tok för lång. Dessvärre strök redigeraren de bästa partierna, så hela texten kommer här:

  Med eller utan fjädrar

  Svar till Snezana (Metro 13/10). Du, och många med dig, missar poängen. Oavsett om en människa ”går runt med fjädrar i stjärten” så förtjänar han eller hon lika mycket respekt som alla andra. Vi ska inte bedöma våra medmänniskor efter hur de ser ut, utan hur de är som människor. På samma sätt förtjänar en kvinna med millimeterkort kjol samma respekt som en dam i elegant långklänning.

  Sedan det här med att ”vi alla tycker olika”. Vad är det du ska tycka om? Varför ska du överhuvudtaget tycka någonting om något som på intet vis påverkar dig? Bara för att jag (homo) inte förstår eller uppskattar raggarbilskulturen så ställer jag mig inte på gatan och skriker ”dö!” varje gång raggarna kör runt längs stadens gator och torg. Jag låter dem – respektfullt – hållas.

  HBT-människor paraderar för att de vill visa andra att de finns, och för att bevisa för sig själva att de inte är ensamma (underbar känsla). Prideparaden äger rum EN dag per år. Övriga dagar är som en enda lång orgie i heterosexualitet – den faller mig ej på läppen, så jag pysslar med annat under tiden.
  Kim Milrell

  Och den som undrar vad det var som fick mig att se rött och att klockan 06:45 igår morse skriva mitt livs andra insändare (ska bli min nya grej), kan läsa denna lilla text:

  Gårdagens Metro

  Länk: Metro PDF


No Responsesso far.

 1. Michael skriver:

  Kimmie – I love your original text !!!
  Maybe you should start to see red more often ?
  You are a magician with words !

 2. Betsy skriver:

  Bra skrivet!

 3. Ingrid skriver:

  Jättebra!

 4. Helene skriver:

  Jatte puss pa dig kim, du ar wunderbar!

 5. Ninde skriver:

  Hell yeah! Snyggt, välformulerat och väldigt, väldigt sant! Läset o reagerade också på hennes insändare igår. Speciellt det där om att hennes landsmän ”kanske var en aning våldsamma, men…” Suck. Rättfärdiga på du liksom. Vi andra lever o låter leva.

 6. Lotta skriver:

  Kvinnan är ju uppenbarligen en alldeles särdeles korkad person. Mkt bra svar, och ja, synd att de kapade det bästa. Skriv fler -gört!

 7. Nisse skriver:

  Du är bäst! Puss!

 8. Elias skriver:

  Ingen säger det så bra som du. Grymt bra text!

 9. Bitten skriver:

  Jag säger då det!! 🙂 SPOT ON, Kim!! ”..en aning våldsamma..” ?? Hennes bedömningsförmåga verkar inte fungera alls!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *