• Hunkig granne

  Oj oj. Här följer ett inlägg med lite lätt homoerotiska inslag. Läs eller scrolla vidare. (Jag tycker bara väldigt mycket om att dela med mig av händelser direkt ur vardagen, så att säga.)

  Jag sprang just på min hunkige granne igen.
  Jag var på väg ut med soporna och på väg ned såg jag honom komma gående över gården. Jag erkänner att jag stannade i trapporna och iakttog honom i smyg. (Jag gör sånt ibland. Gör vi inte alla det?) Jag antar att han var på väg hem från gymmet och han satte sig på huk och började gräva efter något i tränings(?)väskan.

  Han hade på sig mörkblå jeans som smet åt ordentligt över de muskulösa låren och jag noterade att han bar violetta kalsipper.

  Sedan fortsatte jag ned för trapporna och jag mötte honom i porten.

  ”Terve”, sa jag.
  ”Morjens” (”tjena”), svarade han.

  (Anekdot: ”terve” är inte bara en hälsningsfras, ordet betyder även ”frisk”. Kanske lite jämförbart med hur man på hebreiska hälsar med ”shalom”, vilket ju även betyder ”fred”.)

  Sedan höll han upp dörren (vilket han ju alltid gör) och jag sa ”kiitos” och han svarade ungefär ”inga problem”.

  Jag är ingen expert på finska dialekter (något bättre på de finlandssvenska) men jag anade en dialekt som jag tror är norrifrån.

  Tänk er: en nästan två meter lång vältränad hunkig mulatt som alltid är glad och artig och håller upp dörren, och dessutom talar (antar jag) någon nordfinsk dialekt.

  Han kan inte behöva sova ensam särskilt ofta!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *