• Genustrams

  Såg just en dokumentär om den ”genusfria” galenskapen som pågår i Sverige. Som de där ”könsneutrala” förskolorna. Jag anser ödmjukt att det är barnmisshandel.
  Förstå mig rätt. När jag var barn var jag väldigt flickig och jag såg ut som en nätt tösabit, men jag var ju ändå pojke.
  Jag lekte med dockor och i skolan hängde jag med töserna eftersom jag trivdes bättre med dem än med pojkarna (som inte accepterade mig och därmed mobbade mig).
  Jag och flickorna hade samma intressen: popmusik och snygga killar.

  Jag fick ofta frågan om jag var kille eller tjej och så sent som i årskurs åtta frågade en lärare (efter ett år!) om jag var en han eller en hon.

  Sedan kom puberteten och nu kan ingen ta miste på min könstillhörighet. Även om jag inte är världens ”manligaste man” så ser man ju på min härliga håriga kropp att jag är just man…

  Poängen här är att man behöver inte ha såna här förskolor där alla barn är varken pojke eller flicka, utan nåt slags mellanting. En ”hen”.
  Man kan vara hur man vill och göra vad man vill men man är ju ändå antingen pojke eller flicka. Det kan väl ingen förneka?
  Då är det ju i såna fall könsrollerna man ska ”attackera”. Inte den biologiska könstillhörigheten.

  Och nej, detta har ingenting med transsexualitet att göra. Jag känner många transsexuella och är väl insatt i ämnet. Det är en helt annan sak.

  Barn (och vuxna) kan vara hur de vill, göra vad de vill, klä sig hur de vill, men de tillhör ju ändå antingen det ena eller det andra biologiska könet.

  Detta genustrams känns just som… trams.
  Eller har jag missförstått nåt?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *