• Ett turbulent privatliv

  Har inte skrivit på ett tag då jag har haft en ”lite” turbulent vecka eller två i mitt privatliv. Tänker inte säga så mycket mer om det eftersom jag aldrig hänger ut andra än mig själv på bloggar eller i sociala medier.

  Men känner ni till den där fruktansvärda ångesten som slår till främst om nätterna? Du kan inte sova och när du väl är på väg att somna så känns det som att du får ett knytnävslag i magen och du kan inte andas och det känns faktiskt som att du är på väg att dö.
  Efter några dygn när du är fullständigt utmattad så glider du in och ut ur ett zombieliknande tillstånd.
  Du har absolut ingen matlust och när du efter tre matlösa dygn försöker tvinga i dig ens en enkel liten sallad eller en liten tunn brödbit så kan du inte svälja. Det går rent fysiskt inte.

  Så har jag haft det den senaste veckan eller två.
  Men det verkar ha ordnat upp sig nu och jag ser ett ljus i tunneln – även om tunneln ser nog så lång ut.
  Jag har sovit gott tre nätter i rad och jag har börjat äta igen (jag har gått ner i vikt – woohoo!). Jag har nämligen fått hem Den Det Handlar Om igen.

  Ta hand om varandra. Respektera varandra. Och bråka inte om småsaker, ty då kan ni skapa en snöboll som rullar iväg och blir oproportionerligt stor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *