• Ett litet tips

  Från det ena till det andra. (Här hoppar vi alltid friskt mellan ämnena.)

  De flesta kommer att finna detta helt ointressant, men om jag kan inspirera ens en person så är det värt besväret.

  Det ska nämligen handla om… LÄPPCERAT!

  I flera decennier var jag beroende av läppcerat. Jag använde oftast klassikern Lypsyl. Jag fick panik (på riktigt) om jag inte hittade min Lypsyl, och placerade således en i köket, en vid datorn, en på vardagsrumsbordet, en på sängbordet och en i jackfickan.

  För ca ett år sedan sa en då nybliven vän – en mycket intelligent människa som störde sig på att jag smakade Lypsyl då han kysste mig (så vi dejtade alltså ett tag men numera är han ”bara” en god vän): ”Vet du hur mycket gifter du får i dig när du hela tiden applicerar Lypsyl på läpparna?”

  Jag började tänka på saken. Han hade ju helt rätt.

  Sedan köpte jag ett nytt slags läppcerat i en veg-/ekologisk butik som heter Ruohonjuuri (vilket betyder ”gräsrot”).
  På det står det: ”100% natural lip balm with moisturizing shea butter”.

  Och vet ni vad? Mitt beroende är borta!
  Nu använder jag det kanske en gång varannan dag.
  Tidigare – jag skojar inte nu – applicerade jag Lypsyl på mina (dessvärre tragiskt tunna) läppar ungefär en gång i timmen.

  Så, det var mitt tips från mig till dig.
  Helt gratis.

  Varsågod.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *