• En snabb uppdatering

    Det blir inte så jättemycket skrivet här just nu.
    Jag är liksom lite upptagen med Livet. Är dock aktiv (som vanligt) på sociala medier, men jag har dessutom varit ”bannad” från Facebook i snart en månad. Tänk vad de håller på att stänga av folk till höger och vänster. Den här gången hade jag inte ens skrivit någonting opassande eller politiskt inkorrekt. Istället hävdade FB att jag ”spammade”. Jag råkade vara på en dagsutflykt till Tammerfors och jag postade väl tre grejer från denna tripp under loppet av fyra-fem timmar. Det är tydligen att ”spamma”. Om två dagar är min månadslånga vistelse i FB-fängelset avslutad men jag fixade naturligtvis en extraprofil eftersom det är ett helvete att inte kunna använda sig av FB när man har hundratals kontakter där (och bara där) som man gärna vill kunna fortsätta att kommunicera med. [Här är min ordinarie profil och här är min politiska sida.]

    Jag skriver även på Kronbladet.se några gånger i veckan. Titta in där, och finn intressanta artiklar om både ditt och datt.

    Annars är det jobbsök som gäller och jag ränner på intervjuer, men det är inte lätt att få till det alltså.


    Post Tagged with

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *