• En riktig mardröm!

  Här vaknade jag svettig mitt i en fruktansvärd mardröm.
  Jag var i Rom och insåg att jag skulle missa flyget hem. Jag var nämligen på min italienske väns (vem han nu var) karaokeställe och ville verkligen testa en ny låt. Flyget skulle lyfta klockan 13:00 och kvart i klev jag på tåget mot flygplatsen. Resan dit skulle ta 30 minuter, så det var ju kört.
  Mina bank- och kreditkort fungerade inte och jag insåg att jag hade glömt att printa ut färddokumenten, så hur skulle jag kunna bevisa att jag hade biljetter till att börja med?
  Min syster var med mig på resan men hon levde rövare i en annan del av staden och vi skulle ses på flygplatsen.
  Ringde henne men vågade inte säga att vi skulle missa flyget (jag hade hand om hennes biljett också, som ju inte ens existerade rent fysiskt). Visste att hon skulle bli rasande.
  Och hur skulle jag betala nya biljetter då mina kort inte funkade?

  En svensk tös satt mitt emot mig på tåget och när hon hörde att jag talade svenska i telefon så började hon småprata. Hon frågade om jag ville ha en tavla (jätteful med en jätteram) föreställande Anita Lindblom (som jag inte har nån relation till, så varför dök hon upp i min dröm?). Den var tydligen värd 2000€ och jag tänkte att jag kanske skulle kunna betala nya biljetter med hjälp av den.

  Klockan 13:15 klev jag så av tåget på flygplatsen och på darriga ben gick jag för att möta min syster för att berätta de fruktansvärda nyheterna. Och då vaknade jag (tack och lov) svettig och med andan i halsen.

  Jag är en berest man och jag är alltid mycket organiserad, så sånt här får ju inte hända!
  En gång missade jag nästan ett morgonflyg till London då jag försov mig.
  En annan gång missade jag nästan ett nattflyg från Düsseldorf till Rio, eftersom jag gick runt och runt i cirklar på Düsseldorfs enorma och extremt ologiska flygplats.
  Och en gång missade jag ett flyg från Köpenhamn (tragikomiskt med tanke på att jag varit där tusen gånger). Det var en söndagsmorgon och jag hittade ingen taxi. Ingenstans! Inte ens vid taxistolparna.

  Ha en bra fredag. Var ute i god tid om ni ska ut och resa!
  Och tänk på att om nån random människa vill ge dig en tavla värd 2000€ så kanske – bara kanske – du just är på väg att bli knarklangare.


  Post Tagged with

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *