• Efter flera månader: HEJ IGEN!

  En hälsning på denna avsomnade blogg.
  Det kliar i fingrarna!

  Jag har några turbulenta månader bakom mig.

  Jag flyttade till Helsingfors. Flyttade ihop med min kärlek. Blev dumpad. Flyttade till tredje adressen på samma gatstump. Var utan min kärlek i två månader. Sedan hittade vi tillbaka till varandra och nu är det bättre än någonsin – fastän vi inte längre bor ihop. Eller kanske just därför.

  Vi gjorde varandra väldigt illa (det var inte jag som började!) men nu har mycket vatten runnit (i ett rasande tempo) under våra broar och det är för tusan inte lätt att hitta någon som man fungerar ihop med och vill vara med – en som dessutom känner samma sak. Då gör man bäst i att förlåta och gå vidare!

  Nu försöker jag finna min plats i mitt nya liv i Helsingfors. Från Stockholm till Helsingfors – det krävs omställning på många plan.

  Okej, jag ville bara snabbt säga hej. Återkommer snart igen.


  Post Tagged with ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *